Vikalivino i november og december 2023

Jule Åbent Hus i ”garagerne” i Søborg og i Ågerup, Roskilde
Nu nærmer vi os jo jul og nytår, og Vikalivino har en række italienske hvid- og rødvine, der passer fortrinligt til de jule- og nytårmenuer, som typisk serveres i december. Foruden de kraft- og smagsfulde rødvine, som er præsenteret på de to ”skilte”, så har vi en række hvidvine, fra Piemonte og Collio, der passer til f.eks. fiske- og skaldyrsretter – eller blot kan nydes som en aperitif.

Og så kan vi anbefale en sødmefyldt dessertvin – Reciotto fra Valpolicella – der kan serveres til den traditionelle risalamande juleaften.

Når proppen skal springe til midnat Nytårsaften – eller skal der serveres en mousserende aperitif – så kan vi anbefale en elegant og tør Sinefinis Rebolium Vino Spumante fra Gradis’cuitta i Collio. Den er traditionelt produceret og fremstillet på Ribolla Gialla, en gammel friuliansk druesort, som med sin friske syre gør den populær ved produktionen af mousserende vine. Alternativt kan vi tilbyde an Sinefinis Blanc de Blanc Vino Spumante Nature – også fra Gradis’cuitta. Blanc de Blanc’en er også traditionelt produceret og fremstillet på 100% Chardonnay. Skal Spumanten ikke ”springe” nytårsnat, så kunne den med fordel nydes som vin til fisk og skaldyr.

Følgende Jule Åbent Hus dage planlagt i ”garagen” på Dyssevej 24 i Ågerup, Roskilde:

  • Søndag den 12. november fra kl. 10 til kl. 18
  • Søndag den 19. november fra kl. 10 til kl. 18

Og følgende Jule Åbent Hus dage planlagt i ”garagen” på Anlægsvej 25 i Søborg:

  • Søndag den 19. november fra kl. 11 til kl. 15
  • Søndag den 3. december fra kl. 11 til kl. 15

Check de gode vintilbud på vores Jule Åbent Hus dage i vores seneste nyhedsbrev:  Vine til jul og nytår 2023.

Julemarked i Sognegården i Ågerup, Roskilde den 1., 2. og 3. december 2023
Traditionen tro afholdes der igen i år julemarked i Sognegården i Ågerup, Roskilde – og lige så traditionelt har Vikalivino en bod, hvor der foruden italienske vine også præsenteres oliven olie og balsamico.

Mere information om julemarkedet og hvornår der er åbent, kan findes på Julemarkedets hjemmeside.

Kig forbi og gi’ julestemning et løft!

Dette indlæg blev udgivet i Vikalivino. Bogmærk permalinket.