Druer: 100% Pinot Nero
Høst: Håndhøstes typisk i sidste halvdel af september
Produktion x flasker
Pinot Nero druerne høstes i små kasser, presses og macereres på drueskinnet i 10 dage. Herefter står vinen på stål i 8 mdr. og først efter 12 mdr, på flaske frigives vin til salg. Pinot Nero fra La Torretta fremtræder “frugtagtig” med tydelige aromaer af røde bær. Vinen er let tilgængelig med et behageligt strejf af tanin og syre, og de røde bær er også fremtrædende i smagsoplevelsen. Vinen egner sig godt til lette forretter, lyst kød og halvmodne oste. Og let afkølet går den også fint på et solrigt spot.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris
105 kr/stk
95 kr/stk ved køb af 6 stk
Druer: 100% Pinot Nero
Høst: Håndhøstes typisk i sidste halvdel af september.
Produktion x flasker
Pinot Nero druerne til Dioniso udvælges og høstes i små kasser, presses og macereres på drueskinnet i 10 dage. Herefter ældes vinen 8 mdr. på tonneaux-ege-fade og først efter 12 mdr, på flaske frigives vin til salg. Dioniso fra La Torretta fremtræder “frugtagtig” med tydelige aromaer af røde bær. Vinen er behagelig i glasset med et fint strejf af tanin og syre, de røde bær er også tydelige i smagsoplevelsen, og så er der en behagelig note af vanilje fra fadlagringen. Vinen egner sig godt til smagfulde kød og grønsagsretter, rødt kød og modne oste.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris
155 kr/stk
140 kr/stk ved køb af 6 stk
