Olivenolie & Balsamico

Panzano – Chianti Classico

Fattoria Le Fonti

Olio d'Oliva Extra Virgin 2021

Beskrivelse og pris kommer snarest

Pris: 0,50 L
140 kr.

San Gimignano – Toscana

Signano

Olio Extra-Vergine di Oliva 2020

Velsmagende olivenolie baseret på en blend af Frantoio, Moraiolo, Leccino og Pendolino. En blød olie med smagsnoter af artiskok afsluttende med let bitterhed og krydrethed.

Pris: 0,50 L
115 kr.

Badio a Passignano, Chianti – Toscana

Poggio al Sole

Olio Extra-Vergine di Oliva 2020

En velsmagende olivenolie baseret på et blend af sorter - Leccino, Frantoio, Moraiolo, Pendolino, Madonna dell’ Impruneta, La Bella del Poggio. En kraftig olie med duft af frisk græs og artiskok. Poggio's oliven olien har et lavt syreindhold og smagsmæssigt afsluttes der med god bitterhed kombineret med et "touch" af chili.

Pris: 0,50 L
140 kr.

 

Balsamico Condimento 2020   UDSOLGT

En velsmagende behagelig sød balcamico - i den typiske mørke brune farve nuance med sur-sød duft af eddikearomaer, som smagsmæssigt afsluttets af lette træagtige noter. Poggio's Sangiovese-druer presses straks efter høsten, og druesaften behandles herefter i en af de traditionelle "vinegar cellars" i Modena. Det er muligt, at Poggio's naturligt producerede og ufiltrerede balsamico kan danne et let sediment i bunden af flasken. Passer perfekt til moden ost, salater samt til stegt kød. Er også velegnet som et yderligere raffinement til frugt og desserter.

 

Pris: 0,25 L
140 kr.

Collio – Friuli

Gradis'cuitta

Olio di Oliva 2019 UDSOLGT

En velsmagende olivenolie baseret på et blend af sorter.

Pris: 0,50 L
130 kr.