Panzano – Chianti Classico
Fattoria Le Fonti
San Gimignano – Toscana
Signano
Badia a Passignano, Chianti – Toscana
Poggio al Sole
Balsamico 2022
Produktion: Sangiovese druerne presses straks efter høst. Druesaften videreforarbejdes i en "acetain" i Modena - en "acetaia" er en betegnelsen for en produktion site hvor en traditionel balsamico er fremstillet. Da Balsamico'en er naturligt fremstillet og er ufiltreret, kan dannes et lille bundfald i flasken.
Poggio al Sole's Balsamico fremstår mørkebrun i farven, duften er behagelig sød og delikat, og smagen har såvel søde og lette typiske eddikearomaer, der afgiver lette træagtige noter på ganen.
Balsamico'en passer perfekt til lagret ost, salater og stegt kød. Er også velegnet til at forfine smagsoplevelsen ved frugt og desserter.
Pris: 0,25 L
160 kr.