Piemonte – Monforte d’Alba
Dolcetto d’Alba DOC 2020
Druer: 100% Dolcetto
Produktion: 1700 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i starten af september.
Maceration 6 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 23° C og herefter lagring 6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse.
Denne Dolcetto går nemt til alle lettere retter.
Farven er rubinrød med violette toner.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris:
120 kr/stk
110 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbera d’Alba DOC 2019
Druer: 100% Barbera
Produktion: 11.000 flasker
Høst: Typisk sidst i oktober.
Maceration ca. 10 dage ved en kontrolleret temperatur på 25° C.
Lagring 2 mdr på små fade efterfulgt af lagring i ståltank og mindst et halvt år på flaske.
En lækker Barbera med en god balance mellem frugt og syre og en dejlig duft af mørke bær.
God til lette retter og lyst kød.
Pris:
135 kr/stk
125 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbera d’Alba Superiore DOC 2019 & 2021
Druer: 100% Barbera
Produktion: 4.000 flasker
Høst: Typisk sidste halvdel af oktober måned.
Maceration 20 dage på ståltank med en kontrolleret temperatur på 28° C.
Lagring 10 mdr på tønder af fransk eg (500L) herefter minimum 6 mdr på flaske.
Fantastisk Barbera fra 70 år gamle vinstokke placeret på en sydvendt skråning. Kraftig vin til mørkt kød og mere solide pastaretter.
Åbn flasken et par timer før den skal drikkes, serveres ved 16-18° C.
Pris årgang 2019:
175 kr/stk
160 kr/stk ved køb af 6 stk
Pris årgang 2021:
185 kr/stk
170 kr/stk ved køb af 6 stk
Langhe Nebbiolo DOC 2021
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 12.000 flasker.
Høst: Høstes typisk fra midt til slut oktober.
Maceration 10 dage på ståltank ved en kontrolleret temperatur på 25° C.
Lagring 40% af massen på 2.års barrique 6 mdr. og resten på stål, herefter lagring på flaske.
En typisk nebbiolo vin med tørre tanniner, dog af en blødere karakter. Drikkes til kraftigere retter og simremad.
Pris:
155 kr/stk
140 kr/stk ved køb af 6 stk
Barolo DOGC 2016
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 10.000 flasker
Høst: Typisk i slutningen af oktober måned.
Maseration 20 dage på ståltank med en kontrolleret tamperatur på 25° C.
Lagring 26-32 mdr. på store tønder af slovensk eg, herefter minimum 6 mdr. på flaske.
En dejlig kraftig Barolo af druer tæt på Bricco San Pietro området, placeret på en sydvestvendt skråning.
Pris:
300 kr/stk
275 kr/stk ved køb af 6 stk