Forår hos Vikalivino

Så har vi rundet 1. marts og foråret 2024 er derfor ”officielt” skudt i gang, og hos Vikalivino er der en række spændende projekter og tiltag i gang.

På sortimentssiden vil vi her i løbet af det tidlige forår præsenterer nye leverandører fra henholdsvis Sicilien og Ligurien, og formentlig også endnu en leverandør fra Piemonte. Så snart vi har vinene i hus, udsender vi et nyhedsbrev, så modtager du ikke allerede vores nyhedsbrev, kan du her på siden tilmelde dig til at modtage vores nyhedsbreve. Og vi vil selvfølgelig også her, og på Facebook, præsenterer vinene og deres producenter.

Vi har sat et projekt i gang med en opdatering af vores hjemmeside, som også inkluderer etableringen af en Webshop. Det vil gøre det enklere og lettere at få tilgang til vores sortiment af italienske vine – vine der er produceret med fokus på at fastholde de traditionelle kvaliteter, der kendetegner vinene fra de enkelte vinregioner.

Vores to ”vinbutikker” i garagerne på Anlægsvej 25 i Søborg og på Dyssevej 24, Ågerup i Roskilde er som altid åbne når skiltene er ude, så vil du kigge forbi, så ring til os inden du starter, så er du sikker på, at vi har åbent. Når vi har fået etableret vores Webshop vil vi selvfølgelig fortsat have ”vinbutikkerne” åben, og kommende bestillinger i Webshoppen vil selvfølgelig også kunne afhentes i en af ”vinbutikkerne”.

Vi nærmer os også april måned, hvor Vikalivino igen vil være et finde på Torvemarkedet på Stændertorvet i Roskilde, typisk hver lørdag fra kl. 8:00 til 14:00 frem til udgangen af oktober – og vi satser faktisk på at tyvstarte den 23. marts og/eller 30. marts.

 

 

Roskilde Biblioteker arrangerer igen de populære ”Gode bøger og lækre vine – bogcafé med sæsonens nye bøger”, hvor Vikalivino vil stå for vinene – således at der mellem bogpræsentationerne præsenteres fire vine. I foråret er der planlagt i to bogcaféer – henholdsvis i Ågerup den 10. april og i Gundsømagle den 11. april – begge dage fra kl. 17:00 til 19:00. Tilmelding er nødvendig, og kan gøres her: Ågerup eller Gundsømagle.

Dette indlæg blev udgivet i Vikalivino. Bogmærk permalinket.