Umbrien – Montefalco
Montefalco Rosso DOC 2019 Capo de Casa
Druer: Sangiovese 65%, 15% Sagrantino og resten Merlot/Cabernet
Produktion: 15.000 flasker
Høst: Fra oktober måned
Gæring og lagring: maceration 35-40 dage og herefter lagring på tønder af forskellig størrelse i mindst 18 måneder.
Serveringstemperatur: 15-17° C
Dette er Romanellis gode bud på en Montefalco DOC, hvor sagrantino druen giver en ekstra dimension til basen af sangiovese. Vinen går godt til lette retter, oste og charcuteri.
Pris
120 kr/stk
110 kr/stk ved køb af 6 stk
Montefalco Rosso DOC Riserva 2017 Molinetta
Her får du en god og kraftig vin på sagrantino druen. Vinen er god sammen med grillede retter inklusiv en god bøf.
Druer: Sangiovese 65%, 15% Sagrantino og resten Merlot/Cabernet
Produktion: 2.000 flasker
Høst: Fra oktober måned
Gæring og lagring: maceration 45-60 dage og herefter lagring på barrique 24 måneder og 18 mdr. på flaske inden frigivelse.
Serveringstemperatur: 18° C
Pris
210 kr/stk
195 kr/stk ved køb af 6 stk
Montefalco Sagrantino DOCG 2017 Terra Cupa
Montefalco Sagrantino DOCG er I dag Umbriens bedst kendte vin produceret på Umbriens egen drue Sagrantino. Druen er lille og tykskallet og har meget af alt, farve, syre, tannin og sukker. Sagrantino vine er derfor mørke og tørre vine med markante tanniner.
Mad fra Umbrien er traditionelt kraftige sager med på en base af kød, og her passer Montefalco Sagrantino vine perfekt. Den går godt til fyldige pastaretter. Vegetarer vil naturligvis også kunne nyde vinen til ex. en kraftig grøntsagsstuvning.
Druer: 100% Sagrantino
Produktion: 7.000 flasker
Høst: Fra oktober måned
Gæring og lagring: maceration ca. 60 dage og herefter lagring på tønder af forskellig størrelse i mindst 24 måneder, herefter lagring på flaske inden frigivelse.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris
260 kr/stk
245 kr/stk ved køb af 6 stk