Vinsmagning – julens vine

Vikalivino afholder vinsmagning sammen med Galleri ArtRoom torsdag den 16. november fra kl. 18:45 til kl. 20:30 med temaet ”Italienske vin til jul og nytår”.

Vinsmagning er en fantastisk måde at udforske forskellige vine og smagsvarianter på, og i Galleri ArtRoom’s inspirerende omgivelser, præsenterer vi seks autentiske og traditionelt produceret italienske kvalitetsvine, som kunne passe til ethvert jule- eller nytårsarrangement.

Mens I smager på vinene, kommer I til at høre om forskellige druesorter og hvordan de påvirker smagen af vinen, hvordan vinene produceres, og hvilke regioner i Italien de kommer fra. Inden vi er færdige med smagningen komme I også til at ”kende” de producenter som vi har valgt at importere vine fra og samarbejde med.

Juletiden er jo også omkring samvær og hygge, så ud over selve smagningen vil der være mulighed for at møde andre vininteresserede og derved dele viden og erfaringer om vin, og selvfølgelig få svar på alle de spørgsmål I måtte have. Vinsmagningen inkluderer også mulighed for at smage vores olivenolie og balsamico til det brød vi serverer.

Vinsmagning afholdes som sagt i Galleri ArtRoom, som I finder i Hvedstrup på adressen Birkelundsvej 14, 2640 Hedehusene, hvor kunster Kate Piil åbner dørene til sit Galleri ArtRoom, der lægger rum til Vinsmagning. Galleri Artroom er etableret i en restaureret stald på Kate og Jan’s landejendom Engvanggaard, og der vil være rig mulighed for at se  Kate’s mange udstillede værker, ligesom der også vil være mulighed for at se værker fra gæsteudstillere.

Prisen for at deltage er 225 kr. pr. deltager, og I tilmelder jeg ved at indbetale på MobilePay 90142 med angivelse af jeres navn(e). Tilmeldingsfristen er den 15. november 2023 kl. 23:59

Vi glæder os til at se jer til den 16. november!

Dette indlæg blev udgivet i Vikalivino. Bogmærk permalinket.