Vikalivino

VIKALIVINO er et mindre importfirma af italiensk vin, drevet af Karina, Hanne, Søren og Carsten. Vi har alle en stor interesse for italiensk vin og er startet i Toscana, og har over de seneste år udvidet sortimentet med vine fra Collio i Friuli, fra Valpolicella i Veneto, fra fire leverandører fra Piemonte - beliggende fra lige nord for Monforte d'Alba til lige øst for Alba, fra Umbrien, og her senest med vine fra Scilien.

Foruden vine fra vores leverandører har vi også fra enkelte importeret olivenolie - fra Toscana og Sicilien, og Balsamico fra Toscana.

Vi lægger stor vægt på at kende vores leverandører, og derfor holder vi tæt kontakt til dem og besøger dem gerne en gang om året. Vores leverandører er alle valgt fordi de lægger vægt på at producere vine, der er typiske for områderne og produceret med fokus på at fastholde de traditionelle kvaliteter, der kendetegner vinene fra de enkelte vindistrikter.

Det betyder selvfølgelig som oftest også at vores leverandører ikke er blandt de største producenter, så meget desto bedre, da de derved netop forfølger målene om at producere vine, der på kvalitet og autensitet netop er det vi gerne vil stå for at levere til vores kunder.

De leverandører vi for nuværende har i vores sortiment kan typisk i Danmark kun købes hos Vikalivino.

Check vores hjemmeside jævnligt for Åbent Hus arrangementer i Søborg og i Ågerup ved Roskilde, og ellers er vores "butikker" på Dyssevej 24 i Ågerup og på Anlægsvej 25 i Søborg altid åbne når "åben" skiltene er sat frem, og vi arrangerer meget gerne vinsmagninger til enhver lejlighed - kontakt os gerne med spørgsmål.