Alle vore vine kan købes til 6 stk pris - bland gerne en kasse med forskellige vine.
Collio – Friuli
Gradis'ciutta
Merlot DOC 2018
Druer: 100% Merlot
Produktion: x flasker
Høst: Høstes typisk i slutningen af september.
Maceration på skin i 20 dage i ståltank og herefter lagring 5-6 mdr, hvor halvdelen er lagret på stål og halvdelen på små træfade, efterfulgt af en kort lagring på flaske før frigivelse.
Gradis'cuitta's Merlot er en harmonisk og fyldig Merlot, men en flot rubinrød farver. Duften er intens, let urteagtig med noter af skovfrugter. Smagsmæssigt rammer vi en let tør og behangeligt svag bitterhed, men meget harmonisk, der vidner om en god struktur og blødhed.
Merlot'en kan anbefales til smagfulde forretter, stegt eller grillet oksekød og vildt samt og halvmodne oste.
Serveres ved 16-20° C
Pris:
135 kr/stk
123 kr/stk ved køb af 6 stk
Montefalco – Umbrien
Agricola Romanelli
Montefalco Rosso Capo de Casa DOC 2019
Druer: Sangiovese 65%, 15% Sagrantino og 20% Merlot/Cabernet
Produktion: 15.000 flasker
Høst: Fra oktober måned
Gæring og lagring: Maceration 35-40 dage og herefter lagring på tønder af forskellig størrelse i mindst 18 måneder.
Serveringstemperatur: 15-17° C
Dette er Romanellis gode bud på en Montefalco DOC, hvor Sagrantino druen giver en ekstra dimension til basen af Sangiovese. Vinen går godt til lette retter, oste og charcuteri.
Pris
125 kr/stk
113 kr/stk ved køb af 6 stk
Montefalco Rosso Molinetta Riserva DOC 2017
Druer: Sangiovese 65%, 15% Sagrantino og 20% Merlot/Cabernet
Produktion: 2.000 flasker
Høst: Fra oktober måneder
Gæring og lagring: Maceration 45-60 dage og herefter lagring på barrique 24 måneder og 18 mdr. på flaske inden frigivelse.
Her får du en god og kraftig vin på Sagrantino druen. Vinen er god sammen med grillede retter inklusiv en god bøf.
Serveringstemperatur: 18° C
Pris
210 kr/stk
195 kr/stk ved køb af 6 stk
Montefalco Sagrantino Terra Cupa DOCG 2017 & 2018
Druer: 100% Sagrantino
Produktion: 7.000 flasker
Høst: Fra oktober måned
Gæring og lagring: Maceration ca. 60 dage og herefter lagring på tønder af forskellig størrelse i mindst 24 måneder, herefter lagring på flaske inden frigivelse.
Montefalco Sagrantino DOCG er I dag Umbriens bedst kendte vin produceret på Umbriens egen drue Sagrantino. Druen er lille og tykskallet og har meget af alt, farve, syre, tannin og sukker. Sagrantino vine er derfor mørke og tørre vine med markante tanniner.
Mad fra Umbrien er traditionelt kraftige sager med på en base af kød, og her passer Montefalco Sagrantino Terra Cupa vin perfekt. Den går godt til fyldige pastaretter. Vegetarer vil naturligvis også kunne nyde vinen til ex. en kraftig grøntsagsstuvning.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris årgang 2017
260 kr/stk
245 kr/stk ved køb af 6 stk
Pris årgang 2018
290 kr/stk
270 kr/stk ved køb af 6 stk
Panzano – Chianti Classico
Fattoria Le Fonti
La Lepre delle Fonti IGT Toscana 2021
Druer: 60% Sangiovese, 35% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon
Produktion: 7.000 flasker
Høst: fra slutningen af september til midt oktober.
Lagring: 50% lagres på brugte tonneaux (5-700L) og den anden halvdel på stål.
Vinen har navn efter de mange harer (Lepre), der løber rundt mellem vinplanterne. Den har en frisk syre, der bliver fint afrundet med en 1/3 Merlot, samt lagringen på tonneaux. Går godt til lette pastaretter med eller uden kød.
Chianti Classico DOCG 2018
Druer: 86% Sangiovese, 10% Merlot og 4% Cabernet Sauvignon
Produktion: 14-20.000 flasker
Høst: Fra slutningen af september til midt oktober.
Gæring typisk frem til slutningen af oktober, hvorefter den malolaktiske gæring igangsættes. Vinen lagres i 12 mdr på franske tonneaux (5-700L), hvorefter de tappes og lagres yderligere 6-9 måneder på flaske før frigivelse.
Pris:
125 kr/stk
115 kr/stk ved køb af 6 stk
Chianti Classico Riserva DOCG 2017
Druer: 90% Sangiovese, 5% Merlot og 5% Cabernet Sauvignon
Produktion: 4-6.000 flasker
Høst: Fra slutningen af september til midt oktober.
Gæring typisk frem til slutningen af oktober, hvorefter den malolaktiske gæring igangsættes. Vinen lagres i 18-22 mdr på franske egefade - primært i barriques og i små tonneaux (4-500L), hvorefter de tappes of lagres yderligere 9 måneder på flaske før frigivelse.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris:
160 kr/stk
148 kr/stk ved køb af 6 stk
Chianti Classico Gran Selezione DOCG 2016
Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 2-5.000 flasker
Høst: Fra slutningen af september til midt oktober.
Kontrolleret gæring typisk frem til slutningen af oktober, hvorefter den malolaktiske gæring igangsættes. Vinen lagres 24 mdr på franske egefade - både i barriques og i tonneaux, hvorefter de tappes of lagres yderligere 12 måneder på flaske før frigivelse.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris:
230 kr/stk
215 kr/stk ved køb af 6 stk
Monforte d’Alba – Piemonte
Cascina Sòt
Dolcetto d'Alba DOC 2020
Druer: 100% Dolcetto
Produktion: 1700 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i starten af september.
Maceration 6 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 23° C og herefter lagring 6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse.
Denne Dolcetto går nemt til alle lettere retter.
Farven er rubinrød med violette toner.
Serveringstemperatur: 16-18° C
Pris:
120 kr/stk
110 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbera d'Alba DOC 2019
Druer: 100% Barbera
Produktion: 11.000 flasker
Høst: Typisk sidst i oktober.
Maceration ca. 10 dage ved en kontrolleret temperatur på 25° C.
Lagring 2 mdr på små fade efterfulgt af lagring i ståltank og mindst et halvt år på flaske.
En lækker Barbera med en god balance mellem frugt og syre og en dejlig duft af mørke bær.
God til lette retter og lyst kød.
Pris:
135 kr/stk
125 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbera d'Alba Superiore DOC 2021
Druer: 100% Barbera
Produktion: 4.000 flasker
Høst: Typisk sidste halvdel af oktober måned. Maceration 20 dage på ståltank med en kontrolleret temperatur på 28° C. Lagring 10 mdr på tønder af fransk eg (500L) herefter minimum 6 mdr på flaske. Fantastisk Barbera fra 70 år gamle vinstokke placeret på en sydvendt skråning. Kraftig vin til mørkt kød og mere solide pastaretter. Åbn flasken et par timer før den skal drikkes, serveres ved 16-18° C.
Pris: 185 kr/stk 170 kr/stk ved køb af 6 stk
Langhe Nebbiolo DOC 2020
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 12.000 flasker.
Høst: Høstes typisk fra midt til slut oktober.
Maceration 10 dage på ståltank ved en kontrolleret temperatur på 25° C.
Lagring 40% af massen på 2.års barrique 6 mdr. og resten på stål, herefter lagring på flaske.
En typisk nebbiolo vin med tørre tanniner, dog af en blødere karakter. Drikkes til kraftigere retter og simremad.
Pris:
145 kr/stk
132 kr/stk ved køb af 6 stk
Barolo DOGC 2016
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 10.000 flasker
Høst: Typisk i slutningen af oktober måned.
Maseration 20 dage på ståltank med en kontrolleret tamperatur på 25° C.
Lagring 26-32 mdr. på store tønder af slovensk eg, herefter minimum 6 mdr. på flaske.
En dejlig kraftig Barolo af druer tæt på Bricco San Pietro området, placeret på en sydvest vendt skråning.
Pris:
300 kr/stk
275 kr/stk ved køb af 6 stk
Treiso – Piemonte
Ada Nada
Langhe Nebbiolo Serena DOC 2020
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 3.000 fl.
Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.
Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står med drueskallerne i 5-8 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til gæringstankene, hvor den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på barriques i 3 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 2 måneder før den frigives.
Ada Nadas Langhe Nebbiolo fremstår lys og transparent i glasset, de fine tanniner spiller fint sammen med smagen som domineres af en frugtig tørhed med noter af syrlige kirsebær og hindbær.
Pris:
140 kr/stk
130 kr/stk ved køb af 6 stk.
Barbaresco Valeirano DOCG 2017
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 10.000 fl.
Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.
Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på såvel små som store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.
Ada Nadas Valeirano fremstår karminrød og flot i glasset, de tørre tanniner spiller fint sammen med den fyldige smag af røde frugter, som toppes med balsamiske note trælagringen.
Pris:
200 kr/stk
180 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbaresco Rombone Elisa DOCG 2018
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 4.000 fl.
Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.
Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.
Ada Nadas Rombone Elisa fremstår flot karminrød og elegant i glasset, de tørre og afrundede tanniner spiller flot sammen med den fyldige smag af friske røde frugter - samlet set en smags- og duftoplevelse som er værd at gå efter.
Pris:
315 kr/stk
285 kr/stk ved køb af 6 stk
Monforte d’Alba – Piemonte
Tre Pile
Dolcetto d'Alba DOC 2022
Druer: 100% Dolcetto
Produktion: 11-12.000 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i midten af september. Maceration 7 dage i ståltank og herefter lagring 4-6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse. Dolcetto er let hverdagsvin, der skal drikkes ung. Denne Dolcetto har lette smagsnoter af blomme og mandel med eftersmag af mandel. Farven er rubinrød med violette toner. Den passer godt til lette retter, ex en pastaret med svampe eller en risotto. Er også god til en salat eller prosciutto (italiensk skinke) og salami.
Serveres let afkølet - 16° C
Pris: 95 kr/stk 87 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbera d'Alba DOC 2021
Druer: 100% Barbera
Produktion: 5000 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i starten af oktober. Maceration 8-10 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring 6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse. Denne Barbera er harmonisk og pleasende med udtalt frugtsyre, en intens duft af brombær og ribs. Den er glimrende til lette pastaretter. Farven er rubinrød med violette toner. Serveringstemperatur: 18° C
Pris: 120 kr/stk 110 kr/stk ved køb af 6 stk
Barbera d'Alba Superiore DOC 2018, 2019 & 2021
Druer: 100% Barbera Produktion: 3500 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i starten af oktober.
Maceration 12-15 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring 10 mdr på tonneau efterfulgt af 2 mdr på ståltank. Herefter lagring på flaske før frigivelse.
Denne Barbera er harmonisk og rund med en duft af brombær og smagen afsluttes med et let tanninsk udtryk på grund af fadlagringen. Drikkes til et stykke rødt kød, passer også fint til både bløde og hårde oste.
Farven er intens rubinrød.
Serveringstemperatur: 18° C
Pris årgang 2018 & 2019:
135 kr/stk
125 kr/stk ved køb af 6 stk
Pris årgang 2021:
145 kr/stk
132 kr/stk ved køb af 6 stk
Langhe Nebbiolo DOC 2018 & 2019
Druer: 100% Nebbiolo Produktion: 8500 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i oktober.
Maceration 7-8 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring 5 mdr på store tønder af egetræ fra Slavonien (Kroatien) efterfulgt af minimum 4 mdr lagring på flaske før frigivelse.
En kraftig og harmonisk Nebbiolo vin med en elegant struktur og tanniner og med duft af hindbær og brombær.
Passer perfekt til retter med Agnolotti pasta, hvis altså man lige har sådan nogle ved hånden. En kraftig ragout vil også være et godt match.
Farven er granatrød
Serveringstemperatur: 18° C
Pris: 145 kr/stk 132 kr/stk ved køb af 6 stk
Barolo Bussia DOCG 2018
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 4500 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af oktober.
Maceration 15 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring minimum 36 mdr, hvoraf de 24 mdr er på store tønder af egetræ fra Slavonien (Kroatien). Herefter lagring på flaske før frigivelse.
Denne vin har en intens duft af modne kirsebær, blommer og en smule vanilie. Drikkes til et stykke rødt kød, men passer fint til mange forskelige slags oste.
Farven er granatrød med orange reflektioner.
Serveringstemperatur: 15-18° C
Pris:
350 kr/stk
325 kr/stk ved køb af 6 stk
Montalcino – Toscany
Sesta di Sopra
Sangiovese di Toscana IGT 2018
Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 2.000 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af september, og bringes til produktionsområdet i små kurve for at forhindrer beskadigelse af druerne.
Vinproduktionen foretages i fuld overensstemmelse med traditionelle vinfremstillingsteknikker. Sangiovese di Toscana lagres på stål i op mod 9 måneder, inden den afsluttende lagres på flaske i mindst 3 måneder. Sesta di Sopra's Sangiovese di Toscana er en frisk og rene vin, som med den helt rigtige syrebalance og med smagsnoter af kirsebær og blomme, gør at vores anbefaling simpelthen blot er - "drik og nyd"!
Pris:
125 kr/stk
115 kr/stk ved køb af 6 stk
Rosso di Montalcino DOC 2016 & 2017
Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 6.000 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af september, og bringes til produktionsområdet i små kurve for at forhindrer beskadigelse af druerne.
Vinproduktionen foretages i fuld overensstemmelse med traditionelle vinfremstillingsteknikker. Rosso’en lagres på franske barrique fade i op til 12 måneder, inden den afsluttende lagres på flaske i midst 3 måneder. Sesta di Sopra's Rosso di Montalcino er, i modsætning til mange andre producenters Rosso'er, lagret også på fad. Dette giver en ”brunello-like” Rosso, som med sin intense rubinrøde farve og flotte bouquet med noter af friske røde bær og et strejf af vanilje, giver en meget flot Rosso.
Passer perfekt til grillet lyst eller mørkt kød eller ”blot” en pizza eller pastaret.
Pris:
190 kr/stk
175 kr/stk ved køb af 6 stk
Brunello di Montalcino DOCG 2014
Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 4.000 flasker
Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af september, og bringes til produktionsområdet i små kurve for at forhindrer beskadigelse af druerne.
Vinproduktionen foretages i fuld overensstemmelse med traditionelle vinfremstillingsteknikker. Brunello’en lagres på 30 hl store slovenske egefade i mindst 24 måneder, inden den afsluttende lagres på flaske i midst 8 måneder. Sesta di Sopra's Brunello di Montalcino er, med sin generøse smag og mørke rubinrøde farve en kvalitetsmæssig flot repræsentant for ”Brunelloerne” – det underbygges yderligere af den righoldige bouquet med noter af kirsebær, vilde hindbær, krydderi, ristet mandel og krydret tobak.
Passer forrygende til Risotto, oksekøds- og vildtretter.
Pris:
400 kr/stk
370 kr/stk ved køb af 6 stk
Valpolicella – Veneto
Corte Rugolin
Valpolicella Classico "Rugolin" DOC 2019
Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druersorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%)).
Produktion: 20.000 flasker
Høst: Håndhøstet startende fra september-oktober
Gæres i 10 dage på skin, og modnes i 4 måneder på stål, og mindst 3 måneder på flaske. Det giver en let og ligefrem vin, hvor nuancerne af kirsebær ikke kan gemmes.
Passer perfekt til pastaretter, risotto og lyst kød.
Pris:
85 kr/stk
78 kr/stk ved køb af 6 stk
Valpolicella Classico Superior "San Giorgio" DOC 2017 UDSOLGT
Druer: Corvina/Corvinone og Rondinella - i et 80/20 blend.
Produktion: 7.000 flasker "San Giorgio" er baseret på udvalgte druer fra en mindre højtbeliggende og meget solrig vinmark Høst/tørring:
Håndhøstet fra starten af oktober, og tørret i ca. 20 dage på specialstativer i rumtemperatur med ventilation. Gæres i 10 dage på skin, og modnes i 6 måneder, således at 50% står på stål og 50% står på tonneaux fremstillet af fransk eg, inden de fyldes på flaske. Det giver en delikat vin med bløde taniner. Passer perfekt til stegt og grillet kød og modne oste.
Pris: 125 kr/stk
113 kr/stk ved køb af 6 stk
Valpolicella Ripasso Classico Superior DOC 2019
Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druesorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%)).
Produktion: 40.000 flasker
Ripasso'en er som traditionen byder baseret de pressede druer anvendt til Amarone
Høst: Håndhøstet startende fra september-oktober
Valpolicella Classico vinen gæres yderligere i 10 dage på friskpressede druer fra Amarone og Recioto, og modnes i 12 måneder på barrique, derefter mindst 3 mdr. på flaske. Det giver en stram og fyldig vin med smagsnuancer af blommer og kirsebær
Passer umiddelbart til stegt og grillet kød og hårde oste.
Pris:
150 kr/stk
135 kr/stk ved køb af 6 stk
Amarone Classico Monte Danieli DOCG 2013
Druer: Corvina og Rondinella - typisk i et 80/20 blend.
Produktion: 9.000 flasker
"Monte Danieli" er topvinen fra Corte Rugolin. Druerne er høstet på en mindre afgrænset vinmark, som er beliggende på en yderst solrig sydvestvendt skråning.
Høst/tørring: Håndhøstet fra midt september, og tørret i 3 måneder på specialstativer i rumtemperatur med ventilation.
Gæres i 50 dage på skin, og modnes i 36 måneder på barrique og tonneaux, derefter mindst 6 mdr. på flaske. Det giver en meget fyldig vin med smagsnuancer af røde frugter, tørret blomme og måske et lille tvist af ingefær.
Passer forrygende til kalv og oksesteg, stegt kød og modne oste.
Pris:
375 kr/stk
345 kr/stk ved køb af 6 stk
San Gimignano – Toscana
Signano
Chianti Colli Sinesi DOCG 2020
Druer: 100% Sangiovese
12 mdr stål/cement
Produktion: 7.000 flasker
En let vin med god balance mellem syre og tannin kombineret med god fornemmelse af brombær.
God til lettere retter eller en tallerken med tapas.
Pris:
75 kr/stk
68 kr/stk ved køb af 6 stk
Chianti Colli Sinesi DOCG 2016
Pris:
75 kr/stk
68 kr/stk ved køb af 6 stk
Chianti Colli Senesi Poggiarelli Barriques DOCG 2020
Druer: 100% Sangiovese
Druerne høstes på enkeltmarken "Poggiarelli", hvor de knapt 65 år gamle vinstokke producerer Sangoviese-druerne. Vinen lagres 12 mdr på barriques Produktion: 1.200 flasker Kraftig rødvin. Afdæmpet tannin pga fadlagringen men en fantastisk balance mellem frugt og syre
Denne vin går godt til kraftige simreretter eller en steak.
Pris:
120 kr/stk
110 kr/stk ved køb af 6 stk
Greve in Chianti – Toscana
Altiero
Chianti Classico DOCG 2016 & 2017
Druer: 100% Sangiovese
12 mdr på eg
Produktion: 7.000 flasker
Pris
105 kr/stk
95 kr/stk ved køb af 6 stk