Rødvin

Alle vore vine kan købes til 6 stk pris - bland gerne en kasse med forskellige vine.

Etna – Sicili

Scilio Società Agricola

 

Valle Galfina Etna Rosso DOC 2019

Druer: 100% Nerello Mascalese

Efter macerering i ståltanke i 8-10 dage, lagres Etna Rosso 15-20 mdr. på 30-50 hl store egetræsfade og herefter mindst 6 mdr. på flaske. Vinen i glasset har en elegant aroma, med noter af røde bær og grønne kryderier, og i munden afsluttes med en alballancert og behagelig tannin. Nydes til grønsags- eller købbaserede retter, gillet kød eller mellemlagret oste

Serveres ved 16–18° C

Pris

145 kr/stk

135 kr/stk ved køb af 6 stk  

 

Etna Rosso 1815 DOC 2016

Druer: 100% Nerello Mascalese og 10% Nerello Cappucio

Efter traditionel vinificering, lagres Etna Rosso 1815 8 mdr. ”Sur Lie”, hvilket betyder, at gærresterne bliver liggende i ståltanken for at give duft og styrke. Efterfølgende lagres Etna Rosso 1815 på franske egefade – både barriques og tonneaux – i 18-24 mdr., før den slutteligt lagres 18 måneder på flaske før frigivelse til salg. Vinen i glasset har en intens og kompleks aroma, med noter af blomme, rosmarin og ingefær, og i munden afsluttes med en delikat og langvarende smag understøttet af behagelige tanniner. Nydes til hovedretter baseret på oksekød eller vildt eller til langtids lagret ost

Serveres ved 16-18° C

Pris

210 kr/stk

200 kr/stk ved køb af 6 stk  

 

Alta Quota DOC 2016

Druer: 100% Nerello Mascalese, hvor vinstokkene er mere end 90 år gamle og vinmarken er beliggende i mere end 900 m højde på nordsiden af Etna.

Gæres spontant over en længere macerationsperiode og efterfølgende lagers Alta Quota 10-12 måneder på barrique. Dette giver en rødvin med en dyb tung rødlig farve, og en intens og aromatisk vin, understreget af de tydelige spicy og balsamiske noter – dog stadig en meget velstrukturet vin takket være den relative høje syre og de tydelige men behagelige tanniner. Nydes til hovedretter baseret på oksekød eller vildt eller til lagretlagret ost

Serveres ved 18–20° C

Pris

210 kr/stk

200 kr/stk ved køb af 6 stk.

Santa Stefano Belbo – Piemonte

Azienda Agricola Ca'Barun 

 

Langhe Freisa DOC 2019

Druer: 100% Fresia, som er en af de tidlige primærdruer i Piemonte. Freisa-druen er en af stamfædrene til Nebbiolo, den mest kendte drue i Piemonte. Med en 100% Freisa vin fås en flot struktureret rødvin med behagelig tanniner og syre. Historisk en meget anvendt drue, og lige nu er Freisa ved at gøre et comeback.

Høst: Håndhøstes fra slutningen af september til begyndelsen af oktober

Produktion: 2.000 fl.

Efter 12 dages alkoholisk gæring og 15-20 dages macerering, lagres Ca-Barun Freisa i ca. 18 mdr. på 1-3 år gamle franske tonneaux, inden de tappes, og før frigivelse lagres de på flaske i mindst 6 måneder. Det giver en vin med en flot duft af røde bær, sveske og røget træ, og smagsmæssigt er det også de røde bær, samt noter af lakrids, sort peber og vanille, der giver et fremragende glas vin.

Nydes til hovedretter baseret på oksekød eller vildt eller til langtids lagret ost

Serveres ved 16–18° C

Pris

190 kr/stk

180 kr/stk ved køb af 6 stk  

 

Langhe Pinot Nero DOC 2021

Druer: 100% Pinot Noir

Høst: Håndhøstes mod slutningen af august

Produktion: 2.000 fl.

Efter 12 dages alkoholisk gæring og 15-20 dages macerering, lagres Ca-Barun Pinot Nero i ca. 9 mdr. på 1-3 år gamle franske tonneaux, inden de tappes, og før frigivelse lagres de på flaske i mindst 6 måneder. Dette giver en Pinot Noir vin med en langvarig og behagelig smag, med tydelige noter af mørke røde bær, og med en frugtig smag og et hint af sort peber.

Pinot Noir vine nydes over et bredt spektrum af retter fra rød oksekød, and og svampe risotto til laks og tun

Serveres ved 16-18° C

Pris

190 kr/stk

180 kr/stk ved køb af 6 stk  

 

Barbaresco DOCG 2019

Druer: 100% Nebbiolo

Høst: Håndhøstes i midten af oktober

Produktion: 600 fl.

Efter 20 dages alkoholisk gæring og macerering, lagres Ca-Barun Barbaresco i ca. 18 mdr. store franske egefade inden de tappes, og før frigivelse lagres de på flaske i mindst 6 måneder. Det giver en vin med en flot duft af røde bær med strejf af rosenduft og kardemomme, og smagsmæssigt er det noter af tørrede blommer og et svagt hit af muskat, der sammen med de bløde tanniner og en let syrlighed giver et godt glas rødvin.

Det piemontesiske køkken er fyldt med specialiteter med velsmagende kød og kraftfulde saucer, ofte kombineret med hvid trøffel, der sammen mange andre traditionelle piemontesiske retter passer godt til Barbaresco. Og selvfølgelig alle former for velsmagende ost.

Serveres ved 18–20° C

Pris

270 kr/stk

250 kr/stk ved køb af 6 stk.

Collio – Friuli

Gradis'ciutta

 

Merlot DOC 2018

Druer: 100% Merlot
Produktion: x flasker

Høst: Høstes typisk i slutningen af september.

Maceration på skin i 20 dage i ståltank og herefter lagring 5-6 mdr, hvor halvdelen er lagret på stål og halvdelen på små træfade, efterfulgt af en kort lagring på flaske før frigivelse.

Gradis'cuitta's Merlot er en harmonisk og fyldig Merlot, men en flot rubinrød farver. Duften er intens, let urteagtig med noter af skovfrugter. Smagsmæssigt rammer vi en let tør og behangeligt svag bitterhed, men meget harmonisk, der vidner om en god struktur og blødhed.

Merlot'en kan anbefales til smagfulde forretter, stegt eller grillet oksekød og vildt samt og halvmodne oste.

Serveres ved 16-20° C

Pris:
145 kr/stk
133 kr/stk ved køb af 6 stk

Montefalco – Umbrien

Agricola Romanelli

 

Montefalco Rosso Capo de Casa DOC 2019 

Druer: Sangiovese 65%, 15% Sagrantino og 20% Merlot

Produktion: 15.000 flasker

Høst: Høstes i hånden i oktober.

Gæring og lagring: Maceration 35-40 dage og herefter lagring på tønder af forskellig størrelse i mindst 18 måneder.

Serveringstemperatur: 15-17° C

Dette er Romanellis gode bud på en Montefalco DOC, hvor Sagrantino druen giver en ekstra dimension til basen af Sangiovese. Vinen går godt til lette retter, oste og charcuteri.

Pris
135 kr/stk
120 kr/stk ved køb af 6 stk

 

Montefalco Rosso Molinetta Riserva DOC  2017 & 2018

Druer: 80% Sangiovese og 20% Sagrantino og 20%

Produktion: 2.000 flasker

Høst: Høstes i hånden i oktober.

Gæring og lagring: Maceration 45-60 dage og herefter lagring på barrique 24 måneder og 18 mdr. på flaske inden frigivelse.

Her får du en flot og kraftig fadlagret vin med smagsnoter af røde frugter og kirsebær, som toppet op med de 20% Sagrantino druer tilfører vinen lidt yderligere sødme, fylde og tannin struktur. Vinen er god sammen med grillede retter inklusiv en god bøf, og passer også glimrende til lagret ost.

Serveringstemperatur: 16-18° C

Pris
220 kr/stk
205 kr/stk ved køb af 6 stk

 

Montefalco Sagrantino Terra Cupa DOCG 2017 & 2018 

Druer: 100% Sagrantino

Produktion: 7.000 flasker

Høst: Høstes i hånden i slutningen af oktober

Gæring og lagring: Maceration ca. 60 dage og herefter lagring på tønder af forskellig størrelse i mindst 24 måneder, herefter lagring på flaske inden frigivelse.

Montefalco Sagrantino DOCG er I dag Umbriens bedst kendte vin produceret på Umbriens egen drue Sagrantino. Druen er lille og tykskallet og har meget af alt, farve, syre, tannin og sukker. Sagrantino vine er derfor mørke og tørre vine med markante tanniner.

Mad fra Umbrien er traditionelt kraftige sager med på en base af kød, og her passer Montefalco Sagrantino Terra Cupa vin perfekt. Den går godt til fyldige pastaretter. Vegetarer vil naturligvis også kunne nyde vinen til ex. en kraftig grøntsagsstuvning.

Serveringstemperatur: 16-18° C

Pris årgang 2017
270 kr/stk
255 kr/stk ved køb af 6 stk

Pris årgang 2018
300 kr/stk
280 kr/stk ved køb af 6 stk

Panzano – Chianti Classico

Fattoria Le Fonti

 

La Lepre delle Fonti IGT Toscana 2021

Druer: 60% Sangiovese, 35% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon

Produktion: 7.000 flasker

Høst: fra slutningen af september til midt oktober.

Lagring: 50% lagres på brugte tonneaux (5-700L) og den anden halvdel på stål.

Vinen har navn efter de mange harer (Lepre), der løber rundt mellem vinplanterne. Den har en frisk syre, der bliver fint afrundet med en 1/3 Merlot, samt lagringen på tonneaux. Går godt til lette pastaretter med eller uden kød.

Pris:
95 kr/stk
88 kr/stk ved køb af 6 stk

 

Chianti Classico DOCG 2018 & 2020

Druer: 93% Sangiovese, 2%  Merlot og 5% Cabernet Sauvignon
Produktion: 15.000 flasker - og fra årgang 2019 kan alle Le Fonti's vine certificeres økologisk.

Høst: Fra slutningen af september til midt oktober.

Gæring typisk frem til slutningen af oktober, hvorefter den malolaktiske gæring igangsættes. Vinen lagres i 12 mdr på franske tonneaux (5-700L), hvorefter de tappes og lagres yderligere 6-9 måneder på flaske før frigivelse.

Chianti Classico serveres typisk til kraftige retter baseret på f.eks. oksekød eller vegetar retter med stor smag, men kan sagtens nydes til såvel pasta eller pizza med tomatsauce.

Serveres ved 16-18° C.

Pris:
135 kr/stk
125 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Classico Riserva DOCG 2017 & 2019

Druer: 90% Sangiovese, 5%  Merlot og 5% Cabernet Sauvignon
Produktion: 4-6.000 flasker - og fra årgang 2019 kan alle Le Fonti's vine certificeres økologisk.

Høst: Fra slutningen af september til midt oktober.

Gæring typisk frem til slutningen af oktober, hvorefter den malolaktiske gæring igangsættes. Vinen lagres i 18-22 mdr på franske egefade - primært i barriques og i små  tonneaux (4-500L), hvorefter de tappes of lagres yderligere 9 måneder på flaske før frigivelse.

Serveringstemperatur: 16-18° C

Pris årgang 2017:
175 kr/stk
160 kr/stk ved køb af 6 stk

Pris årgang 2019:
180 kr/stk
165 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Classico Gran Selezione DOCG 2016 & 2019

Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 2-5.000 flasker - - og fra årgang 2019 kan alle Le Fonti's vine certificeres økologisk.

Høst: Fra slutningen af september til midt oktober.

Kontrolleret gæring typisk frem til slutningen af oktober, hvorefter den malolaktiske gæring igangsættes. Vinen lagres 24 mdr på franske egefade - både i barriques og i tonneaux, hvorefter de tappes of lagres yderligere 12 måneder på flaske før frigivelse.

Serveringstemperatur: 16-18° C

Pris årgang 2016:
245 kr/stk
230 kr/stk ved køb af 6 stk

Pris årgang 2019:
260 kr/stk
245 kr/stk ved køb af 6 stk

Monforte d’Alba – Piemonte

Cascina Sòt

Dolcetto d'Alba DOC 2020  UDSOLGT

Druer: 100% Dolcetto

Produktion: 1700 flasker Høst: Håndhøstes typisk i starten af september. Maceration 6 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 23° C og herefter lagring 6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse. Denne Dolcetto går nemt til alle lettere retter. Farven er rubinrød med violette toner.

Serveringstemperatur: 16-18° C

Pris:
125 kr/stk
113 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbera d'Alba DOC 2019

Druer: 100% Barbera

Produktion: 11.000 flasker

Høst: Typisk sidst i oktober.

Maceration ca. 10 dage ved en kontrolleret temperatur på 25° C. Lagring 2 mdr på små fade efterfulgt af lagring i ståltank og mindst et halvt år på flaske. En lækker Barbera med en god balance mellem frugt og syre og en dejlig duft af mørke bær. God til lette retter og lyst kød.

Pris:
140 kr/stk
130 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbera d'Alba Superiore DOC 2019 & 2021 

Druer: 100% Barbera

Produktion: 4.000 flasker

Høst: Typisk sidste halvdel af oktober måned.

Maceration 20 dage på ståltank med en kontrolleret temperatur på 28° C. Lagring 10 mdr på tønder af fransk eg (500L) herefter minimum 6 mdr på flaske. Fantastisk Barbera fra 70 år gamle vinstokke placeret på en sydvendt skråning. Kraftig vin til mørkt kød og mere solide pastaretter. Åbn flasken et par timer før den skal drikkes, serveres ved 16-18° C.

Pris:
190 kr/stk
175 kr/stk ved køb af 6 stk

Langhe Nebbiolo DOC 2020 

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 12.000 flasker. Høst:

Høstes typisk fra midt til slut oktober.

Maceration 10 dage på ståltank ved en kontrolleret temperatur på 25° C. Lagring 40% af massen på 2.års barrique 6 mdr. og resten på stål, herefter lagring på flaske. En typisk nebbiolo vin med tørre tanniner, dog af en blødere karakter. Drikkes til kraftigere retter og  simremad.

Pris:
160 kr/stk
145 kr/stk ved køb af 6 stk

Barolo DOGC 2016

Druer: 100% Nebbiolo Produktion:

10.000 flasker

Høst: Typisk i slutningen af oktober måned.

Maseration 20 dage på ståltank med en kontrolleret tamperatur på 25° C. Lagring 26-32 mdr. på store tønder af slovensk eg, herefter minimum 6 mdr. på flaske. En dejlig kraftig Barolo af druer tæt på Bricco San Pietro området, placeret på en sydvest vendt skråning.

Pris:

325 kr/stk

300 kr/stk ved køb af 6 stk

Treiso – Piemonte

Ada Nada

Langhe Nebbiolo Serena DOC 2020

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 3.000 fl.

Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.

Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står med drueskallerne i 5-8 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til gæringstankene, hvor den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på barriques i 3 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 2 måneder før den frigives.

Ada Nadas Langhe Nebbiolo fremstår lys og transparent i glasset, de fine tanniner spiller fint sammen med smagen som domineres af en frugtig tørhed med noter af syrlige kirsebær og hindbær.

Pris:
140 kr/stk
130 kr/stk ved køb af 6 stk.

Barbaresco Valeirano DOCG 2017

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 10.000 fl.

Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.

Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på såvel små som store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.

Ada Nadas Valeirano fremstår karminrød og flot i glasset, de tørre tanniner spiller fint sammen med den fyldige smag af røde frugter, som toppes med balsamiske note trælagringen.

Pris:
200 kr/stk
180 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbaresco Rombone Elisa DOCG 2018 

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 4.000 fl.

Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.

Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.

Ada Nadas Rombone Elisa fremstår flot karminrød og elegant i glasset, de tørre og afrundede tanniner spiller flot sammen med den fyldige smag af friske røde frugter - samlet set en smags- og duftoplevelse som er værd at gå efter.

Pris:
315 kr/stk
285 kr/stk ved køb af 6 stk

Monforte d’Alba – Piemonte

Tre Pile

Dolcetto d'Alba DOC 2022

Druer: 100% Dolcetto

Produktion: 11-12.000 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i midten af september.

Maceration 7 dage i ståltank og herefter lagring 4-6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse. Dolcetto er let hverdagsvin, der skal drikkes ung. Denne Dolcetto har lette smagsnoter af blomme og mandel med eftersmag af mandel. Farven er rubinrød med violette toner. Den passer godt til lette retter, ex en pastaret med svampe eller en risotto. Er også god til en salat eller prosciutto (italiensk skinke) og salami.

Serveres let afkølet - 16° C

Pris:
105 kr/stk
97 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbera d'Alba DOC 2021   UDSOLGT

Druer: 100% Barbera

Produktion: 5000 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i starten af oktober.

Maceration 8-10 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring 6 mdr på ståltank efterfulgt af lagring på flaske før frigivelse. Denne Barbera er harmonisk og pleasende med udtalt frugtsyre, en intens duft af brombær og ribs. Den er glimrende til lette pastaretter. Farven er rubinrød med violette toner. Serveringstemperatur: 18° C

Pris:
130 kr/stk
120 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbera d'Alba Superiore DOC  2019 & 2021

Druer: 100% Barbera Produktion: 3500 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i starten af oktober.

Maceration 12-15 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring 10 mdr på tonneau efterfulgt af 2 mdr på ståltank. Herefter lagring på flaske før frigivelse.

Denne Barbera er harmonisk og rund med en duft af brombær og smagen afsluttes med et let tanninsk udtryk på grund af fadlagringen. Drikkes til et stykke rødt kød, passer også fint til både bløde og hårde oste. Farven er intens rubinrød. Serveringstemperatur: 18° C

Pris årgang 2019:
145 kr/stk
135 kr/stk ved køb af 6 stk

Pris årgang 2021:
155 kr/stk
142 kr/stk ved køb af 6 stk

Langhe Nebbiolo DOC 2018 & 2019

Druer: 100% Nebbiolo Produktion: 8500 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i oktober.

Maceration 7-8 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring 5 mdr på store tønder af egetræ fra Slavonien (Kroatien) efterfulgt af minimum 4 mdr lagring på  flaske før frigivelse.

En kraftig og harmonisk Nebbiolo vin med en elegant struktur og tanniner og med duft af hindbær og brombær.  

Passer perfekt til retter med Agnolotti pasta, hvis altså man lige har sådan nogle ved hånden. En kraftig ragout vil også være et godt match.

Farven er granatrød

Serveringstemperatur: 18° C

Pris: 145 kr/stk 132 kr/stk ved køb af 6 stk

Barolo Bussia DOCG 2018

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 4500 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af oktober.

Maceration 15 dage i ståltank i kontrolleret temperatur på 25-31 C og herefter lagring minimum 36 mdr, hvoraf de 24 mdr er på store tønder af egetræ fra Slavonien (Kroatien). Herefter lagring på flaske før frigivelse.

Denne vin har en intens duft af modne kirsebær, blommer og en smule vanilie. Drikkes til et stykke rødt kød, men passer fint til mange forskelige slags oste.

Farven er granatrød med orange reflektioner.

Serveringstemperatur: 15-18° C

Pris:
350 kr/stk
325 kr/stk ved køb af 6 stk

Montalcino – Toscany

Sesta di Sopra

Sangiovese di Toscana IGT 2018

Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 2.000 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af september, og bringes til produktionsområdet i små kurve for at forhindrer beskadigelse af druerne.

Vinproduktionen foretages i fuld overensstemmelse med traditionelle vinfremstillingsteknikker. Sangiovese di Toscana lagres på stål i op mod 9 måneder, inden den afsluttende lagres på flaske i mindst 3 måneder. Sesta di Sopra's Sangiovese di Toscana er en frisk og rene vin, som med den helt rigtige syrebalance og med smagsnoter af kirsebær og blomme, gør at vores anbefaling simpelthen blot er - "drik og nyd"!

Pris:
125 kr/stk
115 kr/stk ved køb af 6 stk

Rosso di Montalcino DOC 2016 & 2017

Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 6.000 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af september, og bringes til produktionsområdet i små kurve for at forhindrer beskadigelse af druerne.

Vinproduktionen foretages i fuld overensstemmelse med traditionelle vinfremstillingsteknikker. Rosso’en lagres på franske barrique fade i op til 12 måneder, inden den afsluttende lagres på flaske i midst 3 måneder. Sesta di Sopra's Rosso di Montalcino er, i modsætning til mange andre producenters Rosso'er, lagret også på fad. Dette giver en ”brunello-like” Rosso, som med sin intense rubinrøde farve og flotte bouquet med noter af friske røde bær og et strejf af vanilje, giver en meget flot Rosso.

Passer perfekt til grillet lyst eller mørkt kød eller ”blot” en pizza eller pastaret.

Pris:
190 kr/stk
175 kr/stk ved køb af 6 stk

Brunello di Montalcino DOCG 2014

Druer: 100% Sangiovese
Produktion: 4.000 flasker

Høst: Håndhøstes typisk i slutningen af september, og bringes til produktionsområdet i små kurve for at forhindrer beskadigelse af druerne.

Vinproduktionen foretages i fuld overensstemmelse med traditionelle vinfremstillingsteknikker. Brunello’en lagres på 30 hl store slovenske egefade i mindst 24 måneder, inden den afsluttende lagres på flaske i midst 8 måneder. Sesta di Sopra's Brunello di Montalcino er, med sin generøse smag og mørke rubinrøde farve en kvalitetsmæssig flot repræsentant for ”Brunelloerne” – det underbygges yderligere af den righoldige bouquet med noter af kirsebær, vilde hindbær, krydderi, ristet mandel og krydret tobak.

Passer forrygende til Risotto, oksekøds- og vildtretter.

Pris:
400 kr/stk
370 kr/stk ved køb af 6 stk

Valpolicella – Veneto

Corte Rugolin

Valpolicella Classico "Rugolin" DOC 2019 

Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druersorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%)).

Produktion: 20.000 flasker

Høst: Håndhøstet startende fra september-oktober Gæres i 10 dage på skin, og modnes i 4 måneder på stål, og mindst 3 måneder på flaske. Det giver en let og ligefrem vin, hvor nuancerne af kirsebær ikke kan gemmes. Passer perfekt til pastaretter, risotto og lyst kød.

Pris:
85 kr/stk
78 kr/stk ved køb af 6 stk

Valpolicella Classico Superior "San Giorgio" DOC 2019

Druer: Corvina/Corvinone og Rondinella - i et 80/20 blend.

Produktion: 7.000 flasker "San Giorgio" er baseret på udvalgte druer fra en mindre højtbeliggende og meget solrig vinmark Høst/tørring:

Håndhøstet fra starten af oktober, og tørret i ca. 20 dage på specialstativer i rumtemperatur med ventilation. Gæres i 10 dage på skin, og modnes i 6 måneder, således at 50% står på stål og 50% står på tonneaux fremstillet af fransk eg, inden de fyldes på flaske. Det giver en delikat vin med bløde taniner. Passer perfekt til stegt og grillet kød og modne oste.

Pris:
125 kr/stk
113 kr/stk ved køb af 6 stk

Valpolicella Ripasso Classico Superior DOC 2019 & 2021

Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druesorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%)).

Produktion: 40.000 flasker Ripasso'en er som traditionen byder baseret de pressede druer anvendt til Amarone

Høst: Håndhøstet startende fra september-oktober

Valpolicella Classico vinen gæres yderligere i 10 dage på friskpressede druer fra Amarone og Recioto, og modnes i 12 måneder på barrique, derefter mindst 3 mdr. på flaske. Det giver en stram og fyldig vin med smagsnuancer af blommer og kirsebær Passer umiddelbart til stegt og grillet kød og hårde oste.

Pris:
150 kr/stk
135 kr/stk ved køb af 6 stk

Amarone Classico Monte Danieli DOCG 2013

Denne årgang har fået "Tre Glas" i Gambero Rosso

Druer: Corvina og Rondinella - typisk i et 80/20 blend.

Produktion: 9.000 flasker "Monte Danieli" er topvinen fra Corte Rugolin. Druerne er høstet på en mindre afgrænset vinmark, som er beliggende på en yderst solrig sydvestvendt skråning.

Høst/tørring: Håndhøstet fra midt september, og tørret i 3 måneder på specialstativer i rumtemperatur med ventilation. Gæres i 50 dage på skin, og modnes i 36 måneder på barrique og tonneaux, derefter mindst 6 mdr. på flaske. Det giver en meget fyldig vin med smagsnuancer af røde frugter, tørret blomme og måske et lille tvist af ingefær. Passer forrygende til kalv og oksesteg, stegt kød og modne oste.

Pris:
375 kr/stk
345 kr/stk ved køb af 6 stk

San Gimignano – Toscana

Signano

Chianti Colli Sinesi DOCG 2020

Druer: 100% Sangiovese 12 mdr stål/cement

Produktion: 7.000 flasker En let vin med god balance mellem syre og tannin kombineret med god fornemmelse af brombær. God til lettere retter eller en tallerken med tapas.

Pris:
85 kr/stk
78 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Colli Senesi Poggiarelli Barriques DOCG 2020 & 2022

Druer: 100% Sangiovese

Druerne høstes på enkeltmarken "Poggiarelli", hvor de knapt 65 år gamle vinstokke producerer Sangoviese-druerne. Vinen lagres 12 mdr på barriques Produktion: 1.200 flasker Kraftig rødvin. Afdæmpet tannin pga fadlagringen men en fantastisk balance mellem frugt og syre

Denne vin går godt til kraftige simreretter eller en steak.

Pris:
130 kr/stk
120 kr/stk ved køb af 6 stk

Greve in Chianti – Toscana

Altiero

Chianti Classico DOCG 2017   UDSOLGT

Druer: 100% Sangiovese 12 mdr på eg

Produktion: 7.000 flasker

Pris:
105 kr/stk
95 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Classico Riserva DOCG  2016  UDSOLGT

Druer: 100% Sangiovese 35 år gamle vinstokke (Paulos ældste vinstokke)

Minimum 24 mdr på eg

Produktion: 2.000 flasker

Pris:
165 kr/stk
155 kr/stk ved køb af 6 stk