Poggio al Sole er beliggende i det smukke Chianti-landskab mellem Firenze og Siena, mellem byerne Tavarnelle Val di Pesa og Greve.
Vinfremstilling har traditionelt været Davaz familie levebrød og passion i mange år, og familien har fremstillet vin på deres ejendom mellem Fläsch og Maienfeld i Bündner Herrschaft i Schweiz siden begyndelsen af halvfjerdserne. Begge sønner – Johannes og Andrea var oprindeligt vinavlere og Winemakers, og fik efterfølgende en formel uddannelse som ønologer. Da Andreas forblev Winemaker på familiens vingård i Schweiz, besluttede Johannes og hans kone Kathrin at erhverve ”Poggio al Sole” i 1990, og har siden udviklet vinene til det høje kvalitetsniveau som i dag kendetegner alle Poggio al Sole’s vine. I dag er også næste generation – Valentino og Steffi – også med i driften af Poggio al Sole. Familien Davaz driver også agriturismo på gården.
Lige nu har vi kun Poggio al Sole’s Primavera Rosato og deres Condimento Balsamico i vores sortiment.