Ada Nada

Piemonte – Treiso

Certificeret økologisk landbrug

Langhe Nebbiolo Serena DOC 2020

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 3.000 fl.

Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.

Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står med drueskallerne i 5-8 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til gæringstankene, hvor den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på barriques i 3 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 2 måneder før den frigives.

Ada Nadas Langhe Nebbiolo fremstår lys og transparent i glasset, de fine tanniner spiller fint sammen med smagen som domineres af en frugtig tørhed med noter af syrlige kirsebær og hindbær.

Pris:
140 kr/stk
130 kr/stk ved køb af 6 stk.

Barbaresco Valeirano DOCG 2017

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 10.000 fl.

Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.

Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på såvel små som store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.

Ada Nadas Valeirano fremstår karminrød og flot i glasset, de tørre tanniner spiller fint sammen med den fyldige smag af røde frugter, som toppes med balsamiske note trælagringen.

Pris:
200 kr/stk
180 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbaresco Rombone Elisa DOCG 2018

Druer: 100% Nebbiolo

Produktion: 4.000 fl.

Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.

Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.

Ada Nadas Rombone Elisa fremstår flot karminrød og elegant i glasset, de tørre og afrundede tanniner spiller flot sammen med den fyldige smag af friske røde frugter – samlet set en smags- og duftoplevelse som er værd at gå efter.

Pris:
315 kr/stk
285 kr/stk ved køb af 6 stk