Rødvin

Alle vore vine kan købes til 6 stk pris - bland gerne en kasse med forskellige vine.

Piemonte – Langhe

Camparo

Barolo DOCG 2013

Druer: 100% Nebbiolo

Den syd til sydvest orienterede vinmark ”La Morra”, med vinstokke, der er mellem 20 og 50 år, leverer druerne til Camparo’s Barolo.

Høst: Håndhøstes typisk i oktober.

Fermenteres mellem 30 til 40 dage på den traditionelle facon, hvor vinmosten cirkulerer i ståltanken således drueskinnet får mulighed for aktivt at afgive aromaer og smagsstoffer. Herefter lagres Barolo’en på 2.500 l. franske egefade i 24 måneder, hvorefter den fyldes på flaske og lagres yderligere 12 måneder. Det sikre en utrolig fyldig vin med smagsnuancer af røde frugter, kaffe, tobak og vanilje.

Passer forrygende til okse- og kalvekød samt modne oste.

Pris:
285 kr/stk
260 kr/stk ved køb af 6 stk

Barolo DOCG 2011

Pris:
330 kr/stk
300 kr/stk ved køb af 6 stk

Fik i 2016 96 point i Decanter.

Nebbiolo DOC 2014

Druer: 100% Nebbiolo

Den øst til sydøst orienterede vinmark ”Diano d’Alba”, med vinstokke, der er mellem 20 og 40 år, leverer druerne til Camparo’s Nebbiolo.

Høst: Håndhøstes typisk i oktober.

Fermenteres mellem 20 til 30 dage på den traditionelle facon, hvor vinmosten cirkulerer i ståltanken således drueskinnet får mulighed for aktivt at afgive aromaer og smagsstoffer. Herefter lagres Nebbiolo’en på 2.500 l. franske egefade/barriques i 12-18 måneder, hvorefter den fyldes på flaske og lagres yderligere 6 måneder. Det sikre en velafbalanceret vin med diskrete tanniner og smagsnuancer af røde frugter, rose og violer.

Passer perfekt til fyldige supper samt rødt og lyst kød.

Pris:
140 kr/stk
128 kr/stk ved køb af 6 stk

Barbera d’Alba Superiore DOC 2016

Druer: 100% Barbera

De øst til sydøst orienterede vinmarker ”Diano d’Alba” og ”La Morra”, med vinstokke, der er mellem 40 og 50 år, leverer druerne til Camparo’s Barbera.

Høst: Håndhøstes typisk i september/oktober.

Fermenteres mindst 20 dage på den traditionelle facon, hvor vinmosten cirkulerer i ståltanken således drueskinnet får mulighed for aktivt at afgive aromaer og smagsstoffer. Herefter lagres Barbera’en på 2.500 l. franske egefade/barriques i 12-18 måneder, hvorefter den fyldes på flaske og lagres yderligere 6 måneder. Det sikre en dybrød fyldig og intens vin med smagsnuancer af røde frugter og kirsebær.

Passer perfekt til tatar, okse- og svineroast.

Pris:
115 kr/stk
104 kr/stk ved køb af 6 stk

Diano d’Alba DOCG 2017

Druer: 100% Dolcetto

Den sydøst til sydvest orienterede vinmark ”Diano d’Alba”, med vinstokke, der er mellem 30 og 40 år, leverer druerne til Camparo’s Diano d’Alba.

Høst: Håndhøstes typisk i september.

Fermenteres mindst 15 dage på den traditionelle facon, hvor vinmosten cirkulerer i ståltanken således drueskinnet får mulighed for aktivt at afgive aromaer og smagsstoffer. Herefter lagres Diano d’Alba på stål i 12 måneder, hvorefter den fyldes på flaske og lagres yderligere 3-6 måneder. Det sikre en dybrød fyldig og intens vin med smagsnuancer af vilde bær samt kirsebær med slutnoter af mandel.

Dolcetto vine er en af Langhe’s historiske vine, og passer perfekt til pastaretter, kogte kødretter og fjerkræ.

Pris:
90 kr/stk
81 kr/stk ved køb af 6 stk

Langhe Rosso DOC 2014

Druer: 50% Dolcetto, 25% Nebbiolo og 25% Barbera

De øst over sydøst til sydvest orienterede vinmarker ”Diano d’Alba” og ”La Morra”, med vinstokke, der er mellem 20 og 40 år, leverer druerne til Camparo’s Langhe Rosso.

Høst: Håndhøstes typisk i september/oktober

Fermenteres mellem 15 og op til 30 dage på den traditionelle facon, hvor vinmosten cirkulerer i ståltanken således drueskinnet får mulighed for aktivt at afgive aromaer og smagsstoffer. Herefter lagres Dolcetto andelen på stål i 12 måneder, og Nebbiolo og Barbera andelen særskilt på 2.500 l. franske egefade/barriques i 12 måneder. Efter sammensætning lagres Langhe Rosso’en på stål i 6 måneder, hvorefter den fyldes på flaske og lagres yderligere 6 måneder. Det sikre en behagelig og smagfuld vin som domineres af smagsnuancer fra røde frugter.

Passer perfekt som vinen til hele måltidet og går godt i spænd med kolde anretninger (charcuteri).

Pris:
80 kr/stk
72 kr/stk ved køb af 6 stk

Veneto – Valpolicella

Corte Rugolin

Amarone Classico Monte Danieli DOCG 2011

Druer: Corvina og Rondinella - typisk i et 80/20 blend

"Monte Danieli" er topvinen fra Corte Rugolin. Druerne er høstet på en mindre afgrænset vinmark, som er beliggende på en yderst solrig sydvestvendt skråning.

Høst/tørring: Håndhøstet fra midt september, og tørret i 3 måneder på specialstativer i rumtemperatur med ventilation.

Gæres i 50 dage på skin, og modnes i 36 måneder på barrique og tonneaux, derefter mindst 6 mdr. på flaske. Det giver en meget fyldig vin med smagsnuancer af røde frugter, tørret blomme og måske et lille tvist af ingefær.
Produktion: 9000 flasker

Passer forrygende til kalv og oksesteg, stegt kød og modne oste.

Pris:
325 kr/stk
295 kr/stk ved køb af 6 stk

Amarone Classico Cosara de la Strie DOCG 2012

Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druesorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%)).

"Crosare de la Strie" er baseret på druer, der er specialudvalgt.

Høst/tørring: Håndhøstet fra midt september, og tørret i 3 måneder på specialstativer i rumtemperatur med ventilation.

Gæres i 50 dage på skin, og modnes i 24 måneder på barrique, tonneaux og barrels, derefter mindst 6 mdr. på flaske. Det giver en meget fyldig vin med smagsnuancer domineret af skovbær og kirsebær.
Produktion: 15000 flasker

Passer til kalv og oksesteg, stegt kød og modne oste.

Pris:
265 kr/stk
245 kr/stk ved køb af 6 stk

Valpolicella Ripasso Classico Superior DOC 2015

Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druesorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%))

Ripasso'en er som traditionen byder baseret de pressede druer anvendt til Amarone

Høst: Håndhøstet startende fra september-oktober

Valpolicella Classico vinen gæres yderligere i 10 dage på friskpressede druer fra Amarone og Recioto, og modnes i 12 måneder på barrique, derefter mindst 3 mdr. på flaske. Det giver en stram og fyldig vin med smagsnuancer af blommer og kirsebær
Produktion: 40000 flasker

Passer umiddelbart til stegt og grillet kød og hårde oste.

Pris:
135 kr/stk
125 kr/stk ved køb af 6 stk

Valpolicella Classico Superior "San Giorgio" DOC 2014

Druer: Corvina/Corvinone og Rondinella - i et 80/20 blend

"San Giorgio" er baseret på udvalgte druer fra en mindre højtbeliggende og meget solrig vinmark

Høst/tørring: Håndhøstet fra starten af oktober, og tørret i ca. 20 dage på specialstativer i rumtemperatur med ventilation.

Gæres i 10 dage på skin, og modnes i 6 måneder, således at 50% står på stål og 50% står på tonneaux fremstillet af fransk eg, inden de fyldes på flaske. Det giver en delikat vin med bløde taniner.
Produktion: 7000 flasker

Passer perfekt til stegt og grillet kød og modne oste.

Pris:
110 kr/stk
100 kr/stk ved køb af 6 stk

Valpolicella Classico "Rugolin" DOC 2016

Druer: Corvina/Corvinone, Rondinella - typisk i et 80/20 blend - og andre lokale druersorter (Molinara, Dindarella, Croatina (op til 10-15%))

Høst: Håndhøstet startende fra september-oktober

Gæres i 10 dage på skin, og modnes i 4 måneder på stål, og mindst 3 måneder på flaske. Det giver en let og ligefrem vin, hvor nuancerne af kirsebær ikke kan gemmes.
Produktion: 20000 flasker

Passer perfekt til pastaretter, risotto og lyst kød.

Pris:
85 kr/stk
78 kr/stk ved køb af 6 stk

Collio – Friuli

Gradis'ciutta

09_cabfranc_gradisciutta_collio

Cabernet Franc DOC 2014

Druer: 100% Cabernet Franc
12 mdr i stål
Produktion: 15.000 flasker

En let og frisk vin med en god, naturlig og harmonisk smag.
God til lettere antipasti, samt til stegt kylling og kalv.

Pris:
105 kr/stk
95 kr/stk ved køb af 6 stk

San Gimignano – Toscana

Signano

signano chianti colle sinesi (2)

Chianti Colli Sinesi DOCG 2014

Druer: 100% Sangiovese
12 mdr stål/cement
Produktion: 7000 flasker

En let vin med god balance mellem syre og tannin kombineret med god fornemmelse af brombær.
God til lettere retter eller en tallerken med tapas.

Pris:
73 kr/stk
67 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Colli Sinesi DOCG 2016

Pris:
75 kr/stk
68 kr/stk ved køb af 6 stk

signano chianti colle sinesi riserva (2)

Chianti Colli Senesi Poggiarelli Barriques DOCG 2014 & 2015

Druer: 100% Sangiovese
Druerne høstes på enkeltmarken "Poggiarelli", hvor de knapt 65 år gamle vinstokke producerer Sangoviese-druerne. Vinen lagres 12 mdr på barriques
Produktion: 1000 flasker

Kraftig rødvin. Afdæmpet tannin pga fadlagringen men en fantastisk balance mellem frugt og syre
Denne vin går godt til kraftige simreretter eller en steak.

Pris
115 kr/stk
104 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Colli Senesi Poggiarelli Barriques DOCG 2016

Pris:
120 kr/stk
110 kr/stk ved køb af 6 stk

Greve in Chianti – Toscana

Altiero

altiero chianti classico (2)

Chianti Classico DOCG 2014 & 2015

Druer: 100% Sangiovese
12 mdr på eg
Produktion: 7000 flasker

Pris
102 kr/stk
 93 kr/stk ved køb af 6 stk

altiero chianti classico riserva (2)

Chianti Classico Riserva DOCG 2015

Druer: 100% Sangiovese
35 år gamle vinstokke (Paulos ældste vinstokke)
Minimum 24 mdr på eg
Produktion: 2000 flasker

Pris
165 kr/stk
155 kr/stk ved køb af 6 stk

Badia a Passignano – Toscana

Poggio al Sole

poggio al sole IGT (2)

Trittico IGT 2014 & 2015

Druer: 70% Sangiovese, 20% Merlot, 10% Cabernet Sauvignon
7 mdr på stål og barrique (ikke nye)
Produktion: 7000 flasker

En god hver-dags-vin til både til lyst køb eller en bøf.
Druerne er fint sammensat så der er en god balance mellem tannin og frugt.

Pris
88 kr/stk
81 kr/stk ved køb af 6 stk

poggio al sole chianti classico (2)

Chianti Classico DOCG 2015

Druer: 90% Sangiovese, 10% Canaiolo/Merlot
Minimum 17 mdr på stål og barrique (ikke nye)
Produktion: 42000 flasker

En vin til retter, der ikke er for krydrede, pastaretter og lyst kød. Karakteristisk slank Chianti Classico med passende tannin og dejlig afrundet bl.a. på grund af mix med Canaiolo og Merlot.

Pris
110 kr/stk
100 kr/stk ved køb af 6 stk

Chianti Classico DOCG 2015

Pris:
120 kr/stk
110 kr/stk ved køb af 6 stk

poggio al sole gran selezione for (2)

Chianti Classico Gran Selezione 2014

Druer: 100% Sangiovese
24 mdr på barrique (både nye og gamle)
Produktion: 6000 flasker

Fantastik vin med en dejlige toner af brombær og tobak. God til rødt kød og ost - eller bare til at nyde solo!
Til Gran Selezione bruges kun de bedste druer. Poggio fravælger at producere en Riserva og satser i stedet på at kunne lave en Gran Selezione hvert år.

Pris
225 kr/stk
208 kr/stk ved køb af 6 stk